Trotse klanten.

Wat men van ons vindt

Wij zijn via accountant Paul Rijnbeek vanaf dag één, klant bij Alsberg Accountants & Adviseurs B.V. En dit bevalt ons uitstekend. Wij hebben bewust gekozen voor een kleiner kantoor, omdat wij persoonlijk contact, korte lijnen, een goede prijs/kwaliteitverhouding en flexibiliteit, heel belangrijk vinden.

Ons bedrijf waar 15 personen werkzaam zijn, heeft zijn eigen dynamiek, wetten en regels waar we mee te maken hebben, omdat we werkzaam zijn in de gezondheidszorgsector. Dit vereist specifieke kennis en die is volop aanwezig bij Alsberg Accountants & Adviseurs B.V.

Kortom: we krijgen dienstverlening op maat en zijn daar zeer tevreden over.

Laetitia Dekker, directeur Innocor Dienstverlening B.V.

Ik ben de laatste jaren veel betrokken bij ambitieuze start-ups en nieuwe initiatieven. De drive en energie die er is bij jonge bedrijven, voelt altijd erg goed. Bovendien doet men nog graag een stap extra voor je. Aangezien ik Stefan Meijvogel al jaren ken en ik hoorde dat hij met zijn compagnons Alsberg Accountants & Adviseurs startte, was de keuze om hen in te schakelen als accountant en adviseur voor ons nieuwe bedrijf Cook & Becker dan ook snel gemaakt. Voor ons zijn een scherpe prijs, snelheid en brede advisering van belang. Alsberg Accountants & Adviseurs heeft daar tot nu toe prima in voorzien!
Maarten Brands, directeur Cook & Becker B.V.

Onze financiële zaken worden reeds sinds jaren verzorgd door Claudia Brant. In eerste instantie via haar vorige werkgever en nu vanuit Alsberg Accountants & Adviseurs. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening. Met name de korte lijnen en het accuraat reageren op ontwikkelingen spreekt ons erg aan. Of het nu een eenvoudige vraag over een boeking is of een fiscale aangelegenheid m.b.t. een bedrijfsovername, er is altijd voldoende kennis in huis.

Jan-Maarten Kruyt, directeur Kookfabriek Amsterdam en Den Haag B.V.

Sinds januari 2009 kreeg ik vrij plotseling het stokje overgedragen van het directeurschap van Stichting de Bakkerij. Met mijn achtergrond en interesses zat ik op de juiste plek. Ik kon me bezighouden met visie en beleid op de inhoud en sociale vraagstukken in onze samenleving. Een bijkomende en niet onbelangrijke taak was echter het financiële beleid van De Bakkerij. Daar was ik niet echt in thuis en dan druk ik mij zachtjes uit.. Enige angst en ontzag voor al die cijfers was er dus wel. En dan is het prettig een accountant als Paul Rijnbeek te hebben.

Daar waar cijfers abstract, kaal en inhoudsloos op mij overkwamen, daar verlevendigde hij ze. Hij zorgde ervoor dat de cijfers een verhaal gingen vertellen. En met verhalen kan ik iets! Zo maakte hij “bezig zijn met cijfers” tot een goed werkend instrument voor mijn beleid. Tel daarbij de relaxte, informele maar ook betrouwbare manier van werken bij op en mijn angst en ontzag voor cijfers verdween als sneeuw voor de zon!

Dieneke van Dijken, directeur stichting de Bakkerij

In samenwerking met

Heeft u vragen?

Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving op de voet, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date is