Het team.

Wie zijn wij?

Sinds december 2009 bieden wij, Claudia Brant, Stefan Meijvogel en Paul Rijnbeek, een breed pakket van hoogwaardige dienstverlening op maat aan. Dit doen wij op het gebied van Jaarrekeningen, Accountancy, belastingaangifte, financiële administratie en rapportage en alle (interim) werkzaamheden die hieraan verwant zijn.

Dit doen wij voor grote bedrijven en het MKB, zowel nationaal als internationaal. Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid bij uw bedrijf centraal. Je hebt altijd een vast contactpersoon die alle gegevens van uw onderneming snel paraat heeft. Mocht deze persoon niet aanwezig zijn, dan is ons kantoor zo efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd dat de andere collega’s jou ook binnen een paar minuten kunnen helpen. Onze communicatielijnen zijn kort!

Paul Rijnbeek

Paul heeft zijn opleiding bedrijfseconomie gevolgd aan de Haarlem Business School. In 2003 is hij daar afgestudeerd. Na zijn studie is Paul zijn carrière gestart bij Ernst & Young Accountants en heeft deze vervolgd bij THW Accountants & Adviseurs. In 2010 heeft hij de bevoegdheid als registeraccountant behaald en is hij ingeschreven in het register van het Nivra.

Paul heeft zich gespecialiseerd op het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen voor MKB ondernemers. Verder heeft hij ervaring met het verrichten van bedrijfswaarderingen, het opstellen van prognoses, het begeleiden van financieringsaanvragen en het geven van bedrijfseconomische en financiële adviezen.

Stefan Meijvogel

Stefan heeft zijn opleiding financiële economie gevolgd aan de Vrije universiteit. In 2003 heeft hij zijn diploma gehaald. Net als Paul, is Stefan zijn carrière gestart bij Ernst & Young Accountants en heeft deze vervolgd bij THW Accountants & Adviseurs.

Tijdens zijn loopbaan heeft hij de postmaster studie Accountancy aan de Vrije universiteit gedaan en heeft deze in 2009 succesvol afgerond. In datzelfde jaar heeft hij de stap genomen om samen met Paul en Claudia, Alsberg Accountants & Adviseurs B.V. op te richten. Naast zijn dagelijkse werk is hij op dit moment bezig met het schrijven van zijn praktijkscriptie voor het Nivra waarna hij zich mag inschrijven als registeraccountant.

Claudia Brant

Na het behalen van het Havo en Meao diploma is Claudia in 1990 gaan werken bij Schiernecker Accountants in Amstelveen. In 1993 is zij gaan werken bij VDV Accountants & Adviseurs in Almere. In 2003 is zij gaan werken bij THW Accountants& Adviseurs in Amstelveen.

Naast het werk heeft zij in de avonduren een MBA, SPD, AA en AA-belastingaccountant diploma behaald. Claudia is in september 2012 gestart met de opleiding CB-Belastingadviseur.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving op de voet, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date is.