Administratie.

Elke ondernemer is op grond van het Burgerlijk Wetboek verplicht een financiële administratie bij te houden.

Direct contact opnemen.

  Administratieve dienstverlening

  Een goed opgezette, overzichtelijke administratie is belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Het helpt je om tijdig nieuwe ontwikkelingen te signaleren om daar vervolgens op in te spelen en juiste beslissingen te nemen. Elke ondernemer is op grond van het Burgerlijk Wetboek verplicht een financiële administratie bij te houden. Alle handelingen van een onderneming en in een onderneming die financiële gevolgen hebben, moeten systematisch worden vastgelegd in een administratie. Wij helpen je eerst bij het optimaal inrichten van uw administratie. Hierna helpen wij je bij het voeren van uw administratie. We kunnen het voeren van de administratie ook volledig van je overnemen.

  Dit betekent dat uw administratie altijd bijgewerkt is, zonder dat jij er tijd en energie aan kwijt bent. Natuurlijk heb je wel altijd inzicht!

  Salarisadministratie

  Net zoals bij het controleren van jaarrekeningen werken wij voor salarisadministratie ook samen met een ander kantoor. Dit is een kantoor dat hierin gespecialiseerd is en zijn hier dagelijks mee bezig. Zij beschikken altijd over de meest recente kennis op het gebied van loonverwerking.

  Hierdoor ben jij als onze klant, verzekert van het beste resultaat.

  Heeft u vragen?

  Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving op de voet, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date is