Erkend Moneybird Adviseur.

Direct contact opnemen.

  Wat is Moneybird?

  Facturen maken en offertes maken, is vaak een tijdrovende klus. Moneybird is een zeer gebruiksvriendelijke online facturatie en offerte dienst die het hele proces simpeler en sneller maakt. bent dus minder tijd kwijt aan uw facturatie.

  Moneybird geeft een duidelijk overzicht van jouw actuele betalingsverkeer en offertes. Facturen kunnen per mail verzonden worden en je krijgt een seintje wanneer de factuur verlopen is, wel zo makkelijk!

  De facturen en offertes worden opgemaakt met standaardsjablonen maar kunnen naar eigen huisstijl worden aangepast. Daarnaast heeft Moneybird nog veel meer diensten zoals eenvoudig bonnetjes fotograferen en automatische rapporten. Uw boekhouding supersnel en gemakkelijk. Ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemingen!

  Moneybird iets voor jouw onderneming? Laat ons helpen!

  Wij zijn erkend Moneybird adviseur. Wij kunnen je op weg helpen en je ondersteunen wanneer je vragen hebt. Natuurlijk kan iedereen zelf zijn boekhouding doen, echter heeft de hulp van een erkend Moneybird adviseur veel voordelen. Wat kunnen wij je zoal bieden?

   Het is erg belangrijk je boekhouding goed in te richten, vanaf de start;

  Een boekhouder direct betrekken bij de inrichting heeft veel voordelen. Een goede opzet van bijvoorbeeld de grootboekrekeningen en een paar richtlijnen voor de verwerking van je boekhouding, voorkomen veel problemen en uitzoekwerk in een later traject. Daarbij betrek je de boekhouder bij jouw business en snap je elkaars werkwijze.

   Goed inzicht in personeelszaken;

  Wanneer je personeel hebt, adviseren wij in ieder geval de salarisadministratie uit te besteden. Er zijn teveel regeltjes en wetten om rekening mee te houden. Er zijn zelfs administratiekantoren die de salarisadministratie aan gespecialiseerde kantoren uitbesteden.

   Periodieke controles;

  Wanneer je adviseur maandelijks of per kwartaal/jaar de boekhouding doorloopt en controleert, dan ben je verzekerd van een deugdelijke boekhouding. Belangrijker nog, hij kan jou feedback geven op jouw verrichte werk waardoor er in een latere fase tijd en geld bespaard kan worden.

   Officiële jaarcijfers voor de bank;

  Het voordeel van een jaarrekening laten opmaken door je adviseur, is dat de bank deze ook accepteert bij de aanvraag van een hypotheek of bedrijfsfinanciering.

   Hulp bij belastingregelingen, de hoed en de rand; 

  De grote lijnen ken je waarschijnlijk wel, maar de belastingwetten vormen samen een behoorlijk spinnenweb aan regels. Daarbij zijn de teksten soms voor diverse interpretaties vatbaar. De kans bestaat dat je een regeling over het hoofd ziet of er eentje verkeerd toepast, is erg groot. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Misgelopen voordeeltjes of zelfs hogere heffingen.

   Klankbord over financiële zaken; 

  Je adviseur presenteert zich vaak als jouw sparringpartner. Dat kan wat overdreven voelen, maar zoals eerder genoemd, is het van belang dat jouw boekhouder zich verdiept in jouw business, zodat hij de kern van jouw onderneming begrijpt. Wij denken met je mee om je zoveel mogelijk te ontlasten.

  Heeft u vragen?

  Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving op de voet, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date is